Wie ben ik

Over mij

Ik ben Sandra de Bruin Akkermans gecertificeerd QHHT® Practitioner & gecertificeerd Introspective Hypnosis practitioner (Alba Weinman en Antonio Sangio). Al op jonge leeftijd hielp ik mensen met het helen via edelstenen, tarotkaarten leggen, ongewenste energieën uit huizen te ‘reinigen’ en readings te geven via mediumschap (geesten en psychometrie). Ik heb hievoor verschillende cursussen gevolgd, waaronder de opleiding Mediumship bij John Johnson in Delft. Ik ben altijd op zoek geweest naar een authentieke manier om mensen te helpen. Ik ben nuchter, integer en eerlijk.

Ik ben geïnteresseerd in alles over reïncarnatie, statzeeds, hybrids, ‘abductions’, verschillende dimensies, parallelle universums, portalen, buitenaardse wezens, ufo’s, multidimensionale wezens enz. Mijn rol hier op aarde is om de brug te slaan tussen dimensies. QHHT helpt hier in mijn missie te vervullen!

Ik was erg onder de indruk van het boek van Barbara Lamb, Meet the Hybrids. Ik heb ook het boek geschreven door Sherry Wild gelezen, the forgotten promise, en heb veel boeken gelezen van Dolores Cannon, zoals Keepers of the Garden en Between Life and death. En vergeet het boek van Julia Cannon niet, Soul Speak!

Ik kwam op het juiste moment in mijn leven de QHHT®-methode tegen. Het is onderdeel van mijn missie om mensen hiermee te helpen

QHHT is een zeer zuivere en eerlijke vorm van hulp/healing. In de tijd die ik nog ‘over’ heb, luister ik onder andere graag naar de video’s van Alba Weinman. Alba Weinman heeft veel geweldige video’s geplaatst waarin ze de sessie van haar klanten op YouTube deelt. Deze sessies zijn zo intrigerend en er is zoveel om van te leren. Zelfs als het de boodschap is die bedoeld is voor die persoon, je zult versteld staan van wat je er zelf uithaalt!

Natuurlijk kon ik niet wachten tot ik zelf een sessie zou ondergaan. Mijn eerste sessie was erg leerzaam. Een geweldige en speciale ervaring waar ik nog steeds veel over nadenk. Voor mij zijn alle puzzelstukjes op hun plaats gevallen en ik ken zelfs mijn levensles en levensdoel! In november 2018 heb ik een sessie gehad met Alba Weinman. Deze sessie is binnenkort online. Het was opnieuw zeer informatief en beantwoordde veel vragen voor mij.

Mijn levensdoel ligt bij QHHT®, mensen helpen en informatie verzamelen die op deze manier wordt gepresenteerd.

Ben je net zo nieuwsgierig als ik en wil je een sessie?

Klik op ‘Afspraak boeken’ om van een sessie te genieten.

één van mijn favoriete sessies van Alba Weinman.

One of my favorite sessions by Alba Weinman.

Mijn eigen sessie (ik onderga de sessie) opgenomen. Later in de video wordt het donker. we hadden niet nagedacht over het licht op de lange duur.. Audio is wel goed te horen tot het eind!

One of my favorite sessions by Alba Weinman.

One of my favorite sessions by Alba Weinman.

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar