Verloop van een typische QHHT sessie

Hoe ziet een doorsnee QHHT sessie er uit?

Een QHHT sessie duurt ongeveer 5 tot 7 uur maar kan soms wat uitlopen. Een sessie is € 275,- inclusief BTW. Minimaal 5 uur moet je er zeker voor uittrekken. Het komt in 99% van de gevallen voor dat men om 9 uur binnenkomt en om 17 uur weer buitenstaat ongeveer..

Op deze belangrijke dag wil je niet moeten haasten daarom starten we zo vroeg mogelijk. Het liefst vanaf 10 uur.

We beginnen dan met de kennismaking. We praten, eten en drinken wat samen. Het is de bedoeling dat je op je gemak bent en dat ik genoeg van je wensen af weet zodat ik de juiste informatie naar boven kan halen voor je wanneer je in hypnose bent!

Dit kan makkelijk 3 uur duren soms wat korter, soms wat langer. (Je denkt nu vast, jeetje wat lang, maar je knippert 3x met je ogen en de tijd is om, gegarandeerd!)

Je kan aan vragen denken zoals:
Is een witte vlinder een teken van mijn overleden oma?
Ik heb al jaren last van eczeem/gewrichten, waar komt dat vandaan?
Ken ik mijn partner al uit een eerder leven?
Waarom lukt het mij maar niet om te stoppen met roken?
Wat kan ik het beste eten en drinken?
Mijn dochter heeft veel driftbuien, waar ligt dat aan?
Wat is mijn les in dit leven?
Wat is het doel van dit leven?
Heb ik de juiste carrière keuze gemaakt?
etc etc..

Dit zijn voorbeeld vragen om een idee te geven welke zaken je allemaal kan vragen. Je kan alles vragen! Vooral belangrijk is het opschrijven van ALLE vragen die je te binnen schieten voor de sessie! Je wilt niet dat je achteraf nog wat ben vergeten te vragen.

De sessie doen we met z’n tweeën. Het is tenslotte jouw persoonlijke sessie. De informatie die je met mij deelt en die er uit komt tijdens de sessie zal ik nooit delen met een ander. Wil je achteraf zelf de sessie delen mag dat.

Als alles is doorgesproken qua levens verloop nemen we de vragen door die je hebt voorbereid thuis. De dagen of weken voor de sessie schrijf je alle vragen op die je wilt vragen aan jouw hogere zelf of subconscious.

Wanneer we alle vragen hebben doorgenomen kunnen we eventueel nog een hapje nemen en wat drinken mocht dat nodig zijn.

Daarna gaan we naar de praktijk kamer waar een comfortabel bed staat met pas gewassen frisse lakens. Daar neem je plaats en maak je het jezelf comfortabel. We zorgen er voor dat de audio van de sessie wordt opgenomen zodat je achteraf de sessie meerdere malen kan terug luisteren.

Het terug luisteren is zeer belangrijk. Elke keer wanneer de sessie weer gehoord wordt treed er nog meer healing op. Bovendien kan niet iedereen zich altijd alles van de sessie herinneren. Dit is normaal. Sommige mensen weten alles nog, ook dat is normaal natuurlijk!

Na de sessie wordt je op een plezierige manier weer op aarde gebracht en zal je verfrist en vol energie ‘wakker’ worden. Dan praten we nog wat na, eet je eventueel nog iets en mag je naar huis. Ik neem de tijd en zal er altijd voor zorgen dat je weer goed genoeg bent om in de auto te stappen of om over straat te gaan.

Eten hoef je niet mee te nemen mits je een speciaal dieet volgt of allergieën hebt. Ik heb een hondje in huis, dit is belangrijk te weten mocht je daar allergisch voor zijn.

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar