the subconscious

Dolores Cannon’s definitie van het onderbewustzijn

Deze term mag niet verwart worden met conventionele medische en psychologische terminologie. Dolores Cannon gebruikt het woord ‘Subconscious’ om haar baanbrekend werk te beschrijven omdat het boven en buiten het bewuste verstand ligt maar het bewuste bestand ook omvat. Dolores koos ervoor om het woord Onderbewustzijn te gebruiken om dit verborgen aspect van het bestaan ​​te beschrijven omdat het zich bevindt op een veel dieper, allemaal wetend niveau van ons dan ons bewuste verstand, dat we in ons dagelijks leven gebruiken om ons werk te doen en relaties aan te gaan met anderen.

Al duizenden jaren refereren religieuze en spirituele leraren aan wat Dolores Cannon het onderbewuste bestempelde als de overziel, het Christusbewustzijn, het hogere bewustzijn, de universele geest en de eenheid met de bron. Het onderbewustzijn heeft zelf aan Dolores geopenbaard dat wat wij het noemen, irrelevant en immaterieel is; het is eenvoudig, en het is bereid om te communiceren en iedereen te helpen met een oprecht verlangen en intentie.

Kwantumfysica en het universum

Een open geest is de sleutel tot de QHHT® Practitioner om onbekende concepten te omarmen en te begrijpen, die een uitdaging kunnen zijn door onze sociale conditionering en opleiding.
Bewuste creatie, het concept dat we de wereld om ons heen creëren door onze eigen gedachten. Zoals bekend bij kwantumfysica, ondersteund door talrijke wetenschappelijke bewijzen, weten we dat alles in ons universum is samengesteld uit energie. Zelfs fysieke materie is in essentie energie die met een andere snelheid of frequentie trilt.

Het denken is een projectie van energie die zich manifesteert in fysieke vorm en die positieve of negatieve eigenschappen heeft. In essentie creëren en ervaren we wat we denken. Deze manier van denken maakt een individu verantwoordelijk voor hun acties.

Wanneer het onderbewustzijn wordt gecontacteerd tijdens een QHHT®-sessie, treden waarneembare veranderingen op bij het gehypnotiseerd persoon en iedereen in de kamer. Er is een dramatische toename van het waarneembare energieniveau dat gevoelens van vreugde en liefde waarneembaar maakt.
De voornaamste zorg van Dolores Cannon en elke QHHT® Practitioner was en is om altijd het welzijn van hun clienten te verzekeren. Op zoek naar de onbegrensde hulp van het Onderbewustzijn, dat elk aspect van het wezen van een persoon kent, of ze zich nu bewust zijn of niet, kan iedereen op verbluffende en onverwachte manieren helpen.

Altijd de best mogelijke informatie

In navolging van de traditie van Dolores Cannon, vraagt ​​de QHHT® Practitioner het onderbewustzijn om informatie te onthullen die onbekend is voor de bewuste geest van de cliënt en die zal helpen bij het genezen en blootleggen van de oorzaken van zowel mentale als fysieke kwellingen, ziektes en fobieën. Het onderbewuste selecteert altijd de informatie die het meest nuttig is voor de persoon in nood. Van nature is het onderbewustzijn verwant aan de ziel en begrijpt daarom de hele situatie en elk aspect van het individu, inclusief kwesties uit vorige levens die hen in hun huidige leven kunnen beïnvloeden.

In deze tijd van snelle verandering en uitbreiding van bewustzijn, worden het concept van het hogere zelf en erkenning van het onderbewustzijn als een alwetend aspect steeds acceptabeler naarmate wetenschap en spiritualiteit samenkomen.  De uitwisseling van ideeën en kennis online heeft het proces van integratie versneld en QHHT® neemt zijn unieke plaats in als een psychologisch, medisch en spiritueel hulpmiddel en genezende modaliteit.

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar