Starseeds

Starseeds wat zijn dat?

Mensen zijn aan het wakker worden. De een heel snel, de ander heel rustig.
Een snelle ontwaking kan heftig zijn.

Heftige ontwaking

De mensen die ik heb gesproken die zo’n heftige ontwaking hebben meegemaakt en die niet in gezelschap waren van andere ontwaakten hebben het er niet makkelijk mee gehad. Ik sprak laatst ook een klant van mij die al sinds haar jeugd beelden ziet en boodschappen doorkrijgt die later blijken te kloppen en ‘uitkomen’. Helderziend zou je dat kunnen noemen.
Hij had echter geen spiritueel vangnet om zich heen, is daar heel erg van geschrokken en voelde zich raar.. Zo’n mooie gave wordt dan weggestopt en weg gewenst..

Depressief?

Gelukkig zijn we nu in een mooie tijd terecht gekomen waarin dat allemaal naar boven komt en waar het gewoon benoemd mag worden. (bij de meesten dan). Zo bijvoorbeeld ook het gevoel naar huis te willen terwijl je al thuis bent..  Zo zijn er ook veel mensen (licht) depressief en kunnen niet met ‘de mens’ door 1 deur.

Ze sluiten zich graag op, ver weg van mensen. Omdat ze toch niet begrepen worden. Toch is dit absoluut niet de bedoeling! Deze mensen hebben vaak een sterk rechtvaardigheidsgevoel en voelen ook dat ze iets willen of moeten doen voor moeder aarde.

Vanuit mijn sessies heb ik al doorgekregen dat 1 op de 10 mensen hier starseeds zijn. Wat zeg je…
Ja, dat klopt en misschien soms nog wel meer..

Maar wat zijn starseeds dan?

Ok, dan ga ik even terug naar de bron…
Ons universum bestaat uit miljarden planeten.. En dat is dan alleen ons universum. Ik kan je vertellen dat er niet 1 maar meerdere universa bestaan! De aarde is een extreem klein onderdeel van dit universum.

De kans dat wij de enige zijn is nihil. Het is wel heel vreemd te denken dat er niets anders is dan deze aarde…  Maar waarom hebben we nog geen leven ontdekt buiten aarde… Omdat we het gewoon niet zien.. (en omdat we niet weten hoe en waar we moeten zoeken)

Dimensies

Wat als ik je ook zeg dat er meerdere dimensies bestaan. In dit geval bedoel ik ‘densities’..
Wij leven hier op de aarde, in de 3e density. (3d) Deze dimensies kan je vergelijken met radio frequenties. Je kan met een radio verschillende frequenties ontvangen..

Nou, onze ‘radio’ kan in principe alleen 3d ontvangen. We zijn een soort van begrenst door de afspraken die we hebben hier op aarde. Wij leven een 3d leven en daarbij hoort 3d vision.. Dus dan ontvang je (in principe) geen 4d en hoger…

Om het makkelijk te maken gaan we even uit van 11 dimensies. Dus ga maar eens na hoeveel je bijvoorbeeld al gewoon niet kan zien…  Het is zelfs zo dat als je alles zou zien, dan zou de lucht er bijvoorbeeld uitzien als een snelweg, zoveel vliegt er voorbij wat wij niet kunnen zien. Bovendien leven ze op andere planeten ook vaak in de planeet en niet er op zoals wij dat nu doen bij de aarde.

Reïncarnatie cycle

Je reïncarneert keer op keer. Sommigen van ons hebben voornamelijk mensen levens gehad. Helemaal toegewijd aan het 3d leven hier op aarde. Incarneren elke keer weer om bepaalde lessen te doorlopen. En nee, het is geen gevangenis, het is de basisschool. Heb je slechte cijfers ga je niet over en blijf je zitten, net zo lang tot je het snapt!

Wil jij niet meer incarneren hier op aarde, steek dan tijd en aandacht in jezelf. Investeer in je groei, leer van je fouten en leer je lessen zodat je door mag naar de volgende klas.. (klas 5d dus!).. (in de plaats van klagen..)

Ok, nu weer terug naar het starseed concept. Er zijn dus ook zielen onder ons die niet ontstaan zijn op aarde. Die hebben een oorsprong buiten aarde. Je kan bijvoorbeeld van de Pleiaden komen of van Orion etc… Er zijn vele plekken uiteraard waar je vandaan kan komen, zoals je weer miljarden planeten en meerdere universa..

De oproep

Er is dus een oproep geweest, vanuit Gaia (moeder aarde) zij wil ascenderen, naar 5d. De 5e density.
We zitten hier dus nu midden in. Echter zijn niet alle bewoners op aarde zijn nu klaar om naar 5d te gaan. Zij, Gaia heeft dus een soort van S.O.S. uitgezonden naar andere planeten om hulp in te roepen de mensheid te helpen in het ascentie proces.

De vrijwilligers

Hier komen de starseeds! Zij zijn de dapperen die gehoor hebben gegeven aan moeder aarde. Sarseeds hebben een hogere frequentie. Strooi ze rond als zaadjes tussen de mensen die minder hoog vibreren. Hierdoor verhoogt de vibe van de rest ook. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Sommigen starseeds worden hier dus soms depri van. Ze weten niet meer wat ze zijn, wie ze zijn en wat ze komen doen. (Dat zijn de afspraken van het 3d spel hier op aarde, je wordt gewist zodat je van 0 af aan kan ervaren hoe het is om hier in deze dimensie te leven, ‘the veil of forgetfulness’)

De starseed missie

Ben jij hier als starseed om licht te verspreiden en vibe te verhogen? Dan kan het zijn dat je in situaties van erge duisternis geplaatst wordt. Je maakt veel narigheid mee en komt te midden van ‘duistere’ mensen en situaties. Dit is met de reden dat licht natuurlijk het beste tot zijn recht komt in het donker. Als je als ‘licht’ te midden van ander licht wordt geplaatst kan je jouw missie niet voltooien omdat je daar niet nodig bent..

Zo zijn er nog meer missies voor de starseeds o.a. :

-Licht verspreiden
-vibratie verhogen
-Informatie verspreiden
-Mensen helen
-Mensen helpen ‘overgaan’
-Moeder aarde helpen in natuur behoudt
etc, etc..

Dit zijn enkele algemene voorbeelden maar er zijn er nog veel meer, missies, ook zijn sommige missies heel specifiek. (en sommigen heel algemeen, het gewoon ‘zijn’ is al genoeg soms)

Verstoppen is niet handig

Zoals je al een beetje kan raden, het jezelf verstoppen hoort hier dus niet bij. De eerste stap in de richting is ontwaken. En uitzoeken waar je vandaan komt en wat je missie is. Als je dit stuk helemaal hebt gelezen kan ik er wel zo’n beetje vanuit gaan dat je een starseed bent, anders resoneert dit niet en was ik je allang kwijt.

Er komen weleens klanten bij mij die het moeilijk vinden in zichzelf te geloven. En al helemaal om te geloven in de tekenen of boodschappen die ze doorkrijgen.. En met boodschappen bedoel ik de synchroniciteiten  die je op je pad krijgt, de beelden in je meditatie of video’s die je ‘toevallig’ in je youtube lijst ziet staan, om nog maar niet te spreken van de dubbele getallen.

Als ik mij er dan toch mee mag bemoeien, wil ik je vragen zo snel mogelijk in jezelf te geloven. Niets is toeval en als je ergens mee resoneert (dus als je er gevoel bij hebt) dan zit er een hele dikke kern van waarheid voor je in. Stel jezelf open voor de mogelijkheid dat je niet van aarde bent en ga eens kijken wat je kan doen om er achter te komen waarom je hier bent!

Waarom ben je hier

Zo kan je naar mediums gaan die je vertellen dat je ‘dit en dat’ bent en daar vandaan komt maar hoe gaaf zou het zijn als je het zelf allemaal mag zien en beleven.. In een QHHT sessie kan je er dus heel goed achter komen waarom je hier bent, waar je vandaan komt en wat je nog op aarde moet doen je missie te voltooien..

Lieve starseed, wordt wakker en ga ik je kracht staan. De ascentie staat voor de deur en je hulp is nodig! Doe waar je hier voor kwam!

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar