Quiz Linker of rechter hersenhelft

Linker of rechter hersenhelft 'denker'

Deze quiz kan je helpen te bepalen welk type ‘denker’ je bent. De uitslag kan je uiteindelijk helpen jouw vaardigheden te vergroten zodat je een intensere en betere QHHT ervaring zal hebben.

Er zijn meerdere soorten ‘denkers’.
  • Mensen die video’s en plaatjes zien in hun hoofd de typische beelddenker.
  • Mensen die het niet echt ‘zien’ , maar weten en/of voelen, ze nemen het waar!
  • En mensen die meer in woorden denken en niet makkelijk iets zien of voelen.

Hoe jij informatie tot je neemt kan kenmerkend zijn voor de intensiteit van je QHHT sessie. Er zijn namelijk linker en rechter hersenhelft ‘denkers’ (en de mensen die beiden hebben uiteraard). De linker hersenhelft ‘denkers’ zijn wat meer analytisch georiënteerd, de rechter hersenhelft ‘denkers’ zijn wat meer intuïtief georiënteerd. Alle typen zijn uiteraard ok! Echter zullen de linker hersenhelft ‘denkers’  wat meer oefening kunnen gebruiken voor een intensere ervaring.

Oriëntatie links of rechts

Heb je een oriëntatie naar de links hersenhelft of naar de rechter hersenhelft dan is er altijd een mogelijkheid je vaardigheden aan te scherpen van de andere helft. Er zijn ook mensen bij die de linker en de rechter hersenhelft in balans hebben.

Ben jij een typische rechter hersenhelft ‘denker’ en  bent je bijna dagelijks bezig met visualiseren/fantaseren dan hoef je niet per-se te oefenen.

Ben jij een typische linker hersenhelft ‘denker’, overweeg dan zeker om zo veel mogelijk te oefenen voor je de QHHT sessie in gaat. Dit gaat je enorm helpen in jouw ervaring!

Zit je er tussen in, ben jij een combi, overweeg dan een beetje te oefenen, het kan je QHHT ervaring alleen maar intenser maken.

Ga naar de oefeningen

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar