FAQ

Je gaat middels een geleide visualisatie, luisterend naar mijn stem steeds dieper in een ‘trance’ staat. Jouw hersengolven zullen dan gelijk zijn aan de staat waarin je verkeerd wanneer je bijna in slaap valt. De theta staat. Een diepe vorm van hypnose waarin het mogelijk is vorige levens te zien en met het hogere zelf te praten.

Nee, je valt niet in slaap. Ik blijf constant tegen je praten om de mooiste herinneringen boven te halen. We zijn zeker 1 tot 2 uur actief bezig met elkaar tijdens de hypnose.

Ja zeker weten! Er is een speciale methode voor om je er uit te halen. Niet de zogenaamde knip met de vingers, zoals op tv. Het gaat rustig en met beleid. Je voelt je verkwikt en fris na afloop. Wel is het belangrijk niet te gaan slapen direct daarna. Het kan dan zijn dat je te diep in slaap valt en dat je daarna was wazig voelt van de diepe slaap die je hebt gehad. Je kan het beste gewoon op de normale tijd naar bed.

Ja zeker! Je kan alles vragen. Veel mensen willen weten wat hun doel is in dit leven. Hun levensles en wie ze al kennen uit een vorig leven. Je kan vragen stellen over je gezondheid, je spirituele ontwikkeling, je carrière, kinderen en partner. Je kan alles vragen. Jouw hogere zelf heeft alle antwoorden op alles wat je zou willen weten!

Ja zeker! Het is niet erg als je niet mediteert. Als je maar een beetje kan visualiseren. Denken in beelden. Ook denken in gevoel is goed. Denk maar eens aan jouw ideale vakantie bestelling. Zie je het al voor je, een strand of dat gebergte? Of misschien wel die hotel kamer? Juist, dat heb je nodig om te kunnen visualiseren.

Ja het kan bij iedereen, ongeacht religie of achtergrond. Hypnose en regressie heeft niets te maken met een religie, geloofsovertuiging of achtergrond.

Ja het kan zeker wel. Je kan gewoon innemen wat je hoort in te nemen. Echter, drugs en alcohol zijn niet toegestaan de dag voor en tijdens de sessie.

Nee dat mag niet, de persoon die je wilt meenemen kan het beste gewoon thuis wachten tot we klaar zijn. De sessie duurt totaal ongeveer 5 uur.

Ja dat mag. Ik neem de sessie ook op (audio), deze stuur ik dan na afloop naar je toe maar je mag zelf ook gewoon opnames maken.

Vaak liggen klachten en ongemakken/ziekten in lijn met wat je moet leren. Jouw hogere zelf waarschuwt je actie te ondernemen.  We kunnen vragen aan het hogere zelf waar het omgemak vandaan komt en waarom je dit hebt moeten meemaken. Vervolgens kunnen we om heling vragen. Het hogere zelf KAN ALLES GENEZEN. Vaak is het moment er naar dat je tijdens de sessie een heling kan ontvangen. We zullen er alles aan doen volledig te helen tijdens de sessie. Daarna is het aan jezelf, luister je naar de boodschap of verval je in je oude gewoonten..

Nee niet helemaal. Velen van ons hebben al veel levens geleefd. Tijdens de sessie gaan we er minimaal 1 bekijken. We kijken naar dat leven waar je van moet leren in dit leven. Waar we de levensles en het levensdoel van kunnen ontdekken. We vragen aan jouw hogere zelf dat leven te laten zien wat nu relevant is.

Staat jouw vraag er niet bij? stuur mij een whatsapp, vul het contact formulier in, bel mij of mail mij dan beantwoord ik je vraag persoonlijk.

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar