Afspraak maken

Kijk in de agenda hieronder om te zien of de dag waarop jij kan nog beschikbaar is.


*Staat jouw tijd er niet bij, stuur een bericht om te kijken of er nog andere mogelijkheden zijn. Wil je liever een sessie in het weekend kan dat ook! Sessies op zaterdag of zondag zijn € 325,- . Stuur mij een bericht om te overleggen welke data er nog beschikbaar zijn.

Hoe ziet een doorsnee QHHT sessie er uit?

Een QHHT sessie duurt ongeveer 7 uur maar kan soms wat uitlopen.

We starten zo vroeg mogelijk. Vanaf 10.00 uur.

We beginnen dan met de kennismaking. Het is belangrijk voor de sessie dat we jouw leven doornemen en alle hoofdpersonen en hoofdgebeurtenissen hebben besproken.
Dit kan makkelijk 2 uur duren soms wat korter, soms wat langer. De sessie doen we met z’n tweeën. Het is tenslotte jouw persoonlijke sessie. De informatie die je met mij deelt en die er uit komt tijdens de sessie zal ik nooit delen met een ander. Wil je achteraf zelf de sessie delen mag dat.

Als alles is doorgesproken qua levens verloop nemen we de vragen door die je hebt voorbereid thuis. De dagen of weken voor de sessie schrijf je alle vragen op die je wilt vragen aan jouw hogere zelf (subconscious).

Wanneer we alle vragen hebben doorgenomen kunnen we eventueel nog een hapje nemen en wat drinken mocht dat nodig zijn.

Daarna gaan we naar de praktijk kamer waar een comfortabel bed staat met pas gewassen frisse lakens. Daar neem je plaats en maak je het jezelf comfortabel. We zorgen er voor dat de audio van de sessie wordt opgenomen zodat je achteraf de sessie meerdere malen kan terug luisteren.

Het terug luisteren is zeer belangrijk. Elke keer wanneer de sessie weer gehoord wordt treed er nog meer healing op. Bovendien kan niet iedereen zich altijd alles van de sessie herinneren. Dit is normaal. Sommige mensen weten alles nog, ook dat is normaal natuurlijk!

Na de sessie wordt je op een plezierige manier weer op aarde gebracht en zal je verfrist en vol energie ‘wakker’ worden. Dan praten we nog wat na, eet je eventueel nog iets en mag je naar huis.

Ik neem de tijd en zal er altijd voor zorgen dat je weer goed genoeg bent om in de auto te stappen of om over straat te gaan.

Je krijgt na afloop via de mail met ‘wetransfer’ jouw audio toegestuurd. Ook krijg je gratis toegang tot de online regressie module EN de hogere zelf meditatie module (twv € 75,-) ! Heel fijn om thuis mee aan de slag te gaan na de sessie! 

Eten hoef je niet mee te nemen mits je een speciaal dieet volgt of allergieën hebt.

Ik heb een hondje in huis (Chi de Chihuahua), dit is belangrijk te weten mocht je daar allergisch voor zijn.

Mocht je onverhoopt nog willen afzeggen kan dat tot 7 dagen voor de sessie.

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar