15 Manieren om je vibratie te verhogen

1 Zing hardop en zonder remmingen. Het liefst met een positieve vibe natuurlijk!

2 Dans alsof niemand kijkt. (Waarschijnlijk ziet toch niemand je omdat ze toch met hun telefoon bezig zijn haha)

3 Lach zoveel als je kan, het liefst met geluid. Wanneer je op straat loopt met een glimlach op je gezicht reageren mensen anders op je. Je zal zelfs zo nu en dan een glimlach terug krijgen. Bedenk je eens wat voor effect dat heeft op anderen! Het zien van een lach is aanstekelijk!

4 Probeer niet te oordelen. Dit is een moeilijke, oordelen doen we allemaal en meer dan je denkt. Je ziet een negatieve post op je tijdlijn en denkt al snel, jeetje dat is een negatief persoon… Je ziet een dame in een te strak shirt met hobbels en bobbels.. wat zeggen je gedachten dan? Probeer het te herkennen, erkennen en uiteindelijk te verminderen. Wees niet te streng voor jezelf. De eerste stappen zijn het herkennen en erkennen van de gedachten.

5 Geniet van de kleine dingen. De lunch die je zo weer mag eten, de zon die weer op komt. Je warme zachte bed, etc etc..

6 Wees dankbaar voor zoveel mogelijk aspecten van je leven.

7 Neem regelmatig een zout bad. Je hoeft niet per-se dure badzout hiervoor te gebruiken. Een kilo keukenzout is ook goed. Zout reinigt je energie veld. Alle energie van anderen verdwijnt hierdoor.

8 Creer, schilder, teken, knutsel of bouw iets wat nog niet bestaat. Wanneer je jouw hersenen prikkelt iets te maken uit niets is je rechterhersenhelft actief. Dit verhoogt je vibratie enorm!

9 Mediteer zo vaak als je kan. Visuele geleide meditaties zijn natuurlijk van groot belang maar een fijne ontspanningsmeditatie kan natuurlijk ook helpen.

10 Maak wandelingen in de natuur. Geniet van je omgeving en let op je ademhaling.

11 Knuffel met je huisdier. Huisdieren zijn vaak 1 brok liefde, onvoorwaardelijke liefde!

12 Eet zoveel mogelijk plantaardig, zo min mogelijk vlees. Vlees kan de vibratie verlagen. Het leed wat de dieren ervaren, de stress die ze voelen neem je energetisch in je op wanneer je het vlees eet…

Ok… vanaf nu wordt het ‘geiten wollen sokken’ niveau.. stop maar met lezen…

13 Kijk zo min mogelijk tv. Als je al kijkt.. geen geweld en negativiteit. Zo is het nieuws elke dag als genoeg om je een negatieve ‘injectie’ te geven. Oorlog, geweld , opstand en verdriet zijn geen positieve boodschappen. Bedenk je eens wat er gebeurd wanneer je geen nieuws kijkt. Het enige wat je misschien niet kan is meepraten met anderen die wel kijken. Maar die gesprekken gaan dan vaak toch over negatieve onderwerpen..

14 Kijk geen gewelddadige films. De energie die je binnenkrijgt via de gewelddadige beelden is absoluut vibratie verlagend. Geweld als entertainment.. Wie heeft dit ooit bedacht?

15 Geen geweldadige videogames.. Nogmaals.. Geweld als entertainment, wie heeft dit ooit bedacht?

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar