Heimwee naar huis…

Ongeveer tien jaar geleden, op een doordeweekse dag net te hebben gesport besluit ik voor ik begin met werken te mediteren. Nou ja, ik mediteer bijna wel elke dag, maar deze dag was anders dan anders.

Ik begin mijn meditatie net als anders. Een heerlijke mix van verrassende beelden en informatie komen weer binnen. Ineens krijg ik een beeld van vooral wat abstracte ‘energieën’. Wat ik voelde is bijna niet te beschrijven. Ik kreeg een golf van emotie over mij heen, een verdriet van het niet thuis zijn. Tranen stromen over mijn wangen…

Schoolkamp

Als ik vroeger weleens ergens logeerde of op school kamp ging kreeg ik het zag ik dat er kindjes waren die heimwee hadden. Ze hadden een intens verlangen naar huis te willen. Voor sommigen was het zo erg dat ze naar huis gebracht moesten worden tijdens het kamp. Ik had daar nooit last van. Zelfs niet een beetje. Het gevoel kon ik ook niet zo goed begrijpen. Vonden ze het dan niet leuk op kamp? Waren ze dan zo afgesloten dat ze niet konden genieten van de gezelligheid op kamp?

Heimwee voor de eerste keer

Dat veranderde vanaf die dag dat ik dat beeld zag in mijn meditatie. Ik voelde heimwee voor de eerste keer. Het enorme intense verlangen naar huis te willen gemixt met het gevoel dat je er nu niet bent.. eigenlijk een onbeschrijfelijk gevoel niet uit te drukken in woorden.

Na die dag zijn er wel vaker momenten geweest dat ik in mijn meditaties  mijn ‘home’ heb mogen bezoeken. Tranen stromen elke keer weer over mijn wangen, wat een gemis… het diepe gevoel niet thuis te zijn met het gevoel te weten dat je ook niet naar huis kan gaan..

Antwoorden op vragen

Jaren later kan ik het plaatsen, eindelijk ik weet waar het gevoel vandaan komt! Ik kan er beter mee omgaan en weet nu ook waarom ik het voel.. Ik schrijf dit omdat ik weet dat er meer mensen zijn die dit voelen. Je hoeft dit niet alleen te ervaren en ja, er zijn antwoorden op jouw vragen. Tijdens mijn eigen QHHT® sessie ben ik er achter gekomen waar dit gevoel vandaan komt. Het heeft mij opluchting en verlichting gegeven. Dat wens ik voor jou ook!

Summary
Heimwee naar huis
Article Name
Heimwee naar huis
Description
Ik begin mijn meditatie net als anders. Een heerlijke mix van verrassende beelden en informatie komen weer binnen. Ineens krijg ik een beeld van vooral wat abstracte ‘energieën’. Wat ik voelde is bijna niet te beschrijven. Ik kreeg een golf van emotie over mij heen, een verdriet van het niet thuis zijn. Tranen stromen over mijn wangen…
Author
Publisher Name
QHHT Nederland
error: Content is protected !!
Spring naar toolbar