Bijzondere genezing

Vandaag werd ik gebeld door een vriendin. Zij vertelde mij toch iets bijzonders.. Dit is iets wat ik jullie niet wilt onthouden, lees mee;

Wat is het hogere zelf

Voor die genen die nog niet weten wat het hogere zelf is..
Het hogere zelf is jouw ‘over ziel’, dat is jouw eigen goddelijke gedeelte ‘buiten’ je bewustzijn. Jouw hogere zelf staat in contact met alles in het universum. Dus ook met mijn hogere zelf of het hogere zelf van je vriend of buurman. Het hogere zelf is niet zozeer ‘slechts’ het onderbewuste. Het is meer dan dat! Het hogere zelf staat in contact met de Akashic records (soort bibliotheek van je leven) van jou en iedereen. Het hogere zelf kan alles helen en genezen, mits het niet in de weg staat van jouw ‘leermoment’ hier op aarde.

Subtiele hints

Het overgrote deel van de mensheid praat niet dagelijks met zijn of haar hogere zelf. Ook luisteren velen van ons niet naar de signalen die het afgeeft om je te waarschuwen dat je de les niet leert of de actie onderneemt die je zou moeten. (Om jouw leven optimaal te lijden en de lessen te leren die je had ‘gepland’ voor je op aarde kwam). De signalen van het hogere zelf kunnen subtiel zijn.. hoofdpijn, gewrichtspijn, slecht zien, keelpijn, onderrugpijn en ga zo maar door.

Een veel genoemde klacht is bijvoorbeeld onderrugpijn.. Het hogere zelf heeft in velen duizenden sessies aangegeven bij allemaal verschillende personen dat deze pijn zich zo manifesteert omdat de persoon zich niet gesteund voelde door een naaste.. Uiteraard is niet alles over 1 kam te scheren, maar in velen gevallen kwam dit antwoord er uit. (aldus het hogere zelf)

Manifesteren van ongemakken en heling

Het hogere zelf (jij dus) kan het dus manifesteren, maar kan het ook weer weghalen! Als duidelijk is waarom je deze ongemakken ervaart halen ze het met grote gemak weer voor je weg.
Niet  alle klachten hebben altijd een psychische aard, sommigen kunnen voortkomen uit een vorig leven, onbalans, slecht eten of slechte leefgewoonten.. etc etc. Voor alles geldt eigenlijk, wil je het zeker weten, boek een QHHT sessie!

Bijzondere genezing

Om terug te komen op mijn vriendin haar sessie. Zij heeft tijdens haar sessie heling gekregen van haar hogere zelf. Het hogere zelf heeft het probleem gesignaleerd, oorsprong gevonden en heeft haar hormonale onbalans genezen. Zij heeft mij 2 weken na de sessie feedback gegeven dat zij nog steeds geen medicatie heeft hoeven nemen. Het niet nemen van haar medicatie is haar eigen beslissing geweest op basis van wat haar hogere zelf heeft verteld. Zij weet wat de kracht is van haar hogere zelf en vertrouwt er op! Tot op de dag van vandaag gaat het super!

Nieuwe ontwikkelingen

Ze belde mij vandaag op en vertelde van haar ongemak. Ze heeft dus al meer dan 2 weken aan een ongelofelijk pijnlijke blaasontsteking-achtige klachten. Haar pijn niveau was een 9 van de 10..

Na de twee weken was ze het zat. Ze is gaan zitten in rust en heeft haar hogere zelf toegesproken op de manier waarom we dat ook hebben gedaan in de sessie. Vol vertrouwen en geloof. Zij heeft direct heling gekregen! Toen zij uit de meditatie-achtige staat (ik noem het maar even zo) kwam had ze geen pijn meer. Kort daarna was alles weg… ja echt weg! Ze moest een potje inleveren bij de arts ter onderzoek maar er was niets meer te vinden. Van het 1 op andere moment waren de zeer heftige klachten weg..

Toestemming te delen

Zij gaf mij toestemming dit mooie voorbeeld te delen. Zij wilde dit delen om te laten zien hoe krachtig het hogere zelf is. Om te laten zien dat het mogelijk is een sterke verbinding met het hogere zelf te krijgen. Voor iedereen die het wil!

Ik ben dankbaar voor het telefoontje vanochtend en dankbaar voor het mogen delen van dit verhaal. Ik hoop dat het inspireert tot contact maken met het hogere zelf en het starten van het genezingsproces van binnen uit bij iedereen die dat wenst!

Summary
Bijzondere genezing
Article Name
Bijzondere genezing
Description
Vandaag werd ik gebeld door een vriendin. Zij heeft bij mij een sessie gehad. De sessie was mooi, bijzonder en vooral ook helend. We hebben tijdens haar sessie haar vorige levens mogen zien, in detail en we hebben een openhartig gesprek gehad met haar hogere zelf… Zij vertelde mij toch iets bijzonders.. Dit is iets wat ik jullie niet wilt onthouden, lees mee;
Author
Publisher Name
QHHT Nederland
error: Content is protected !!
Spring naar toolbar