‘Onverklaarbare’ ongemakken in het leven?

Ik wil graag schrijven over een geweldige sessie die ik heb gehad met een cliënt van mij…

Symptomen
Hij gaf aan op een moment in het leven een onverklaarbare migraine aanval heeft gehad. Zo erg dat er een lang ziektebed was. Doktoren konden niets vinden. De migraine was zo erg dat er diverse heftige medicatie werd gegeven. Na een maand hield het op zonder dat ze iets gevonden hadden. Tijdens deze aanvallen had hij ook vaak last van zijn ruggengraat.

Tevens had hij al heel zijn even ernstige astma waar hij ook medicatie voor moest nemen. Soms werd het zo erg dat er een vernevelaar aan te pas moest komen.

Als laatste had hij nooit het gevoel van verzadiging na een maaltijd. Een vreemde honger die niet te stillen was. Wanneer hij bezig was, dan had hij geen honger maar was er geen afleiding dan gaf het veel ongemak.

Monnik in een klooster
Hij begon met het vorig leven als monnik in een klooster. Hij zag vele mooie details. Wat het meeste opviel was de eed die hij aflegde daar in het klooster. Hij mocht niet meer eten dan nodig was. Een hapje rijst en wat groenten. Dat gaf hem een constant gevoel van honger. Hij was daar erg ontevreden over omdat hij van maaltijd naar maaltijd leefde..

Hij besloot het klooster uit te gaan, en weg te lopen om niet meer terug te keren. Helaas halverwege zijn reis viel hij, stootte zijn hoofd en verbrijzelde zijn ruggengraat. Onnodig te zeggen dat dit het einde was van het leven van deze monnik..

In het tweede leven was hij een vrouw van een rijke familie die uiteindelijk werd vermoord door haar partner door verstikking. (heel kort verteld, want er waren vele mooie details) Dat was een emotioneel en tragisch moment!

Het hogere zelf
Het hogere zelf gaf aan dat het klopt dat het onverzadigbaar gevoel van hem inderdaad terug te leiden is naar de honger die de monnik had in zijn leven. De migraine en pijn in de ruggengraat was door de val van de monnik. De astma was te danken aan het stikken in het vorige leven waar hij een rijke vrouw was.

Snel incarneren
Beiden keren incarneren was (te) snel na het overlijden. Het hogere zelf gaf aan dat hij zo graag wilde incarneren bij zijn ouders, dat er weinig tijd was voor herstel tussendoor. Het hogere zelf heeft de oude overtuigingen van de ziel verwijderd zodat hij zijn leven kan lijden zonder ongemakken uit de vorige levens. Hij zal binnen 2 weken een gevoel van verzadiging gaan voelen en de migraine en ruggengraat pijn is weg!

Voor de hand of niet?
Het is zo bijzonder hoe sommige dingen soms zo voor de hand liggen. Uiteraard is het niet altijd precies zo voor iedereen. Tot er een QHHT sessie gedaan wordt weten we nooit zeker wat de achterliggende redenen zijn van sommige ongemakken. Ik ben dankbaar en voel mij enorm gezegend. Ik kom in contact met ontzettend mooie en indrukwekkende mensen. Ik ben dankbaar voor de mooie connecties die ik mag maken met hun vorige levens en hogere zelf. Ik leer elke sessie weer over het verleden en heden, heel bijzonder werk!

Summary
‘Onverklaarbare’ ongemakken in ons leven
Article Name
‘Onverklaarbare’ ongemakken in ons leven
Description
Het is zo bijzonder hoe sommige dingen soms zo voor de hand liggen. Uiteraard is het niet altijd precies zo voor iedereen. Tot er een QHHT sessie gedaan wordt weten we nooit zeker wat de achterliggende redenen zijn van sommige ongemakken.
Author
Publisher Name
QHHT Nederland
error: Content is protected !!
Spring naar toolbar