Gaat jouw leven niet over rozen?

Ik heb al flink wat QHHT sessies gehad met mensen die een leven leiden waarin heel veel gebeurd. Vaak hebben ze heel veel meegemaakt en hebben ze het maar net overleefd. Wat ik ook vaak hoor is dat deze sterke zielen (in het verleden) hebben nagedacht over zelfmoord omdat het leven gewoon te zwaar was/is.

De les kiezen

Wanneer wij als ziel kiezen (in overleg met de raad), kiezen we voor een les die wellicht van buiten af te doen lijkt. Ben je eenmaal geïncarneerd zal je merken dat het absoluut niet meevalt. Je weet tenslotte niet meer wat je les was en waarom je hiervoor hebt gekozen. Alles wat je weet is dat het leven je zwaar valt en dat je beproeving na beproeving krijgt.

Examen stress

Je hebt  voor incarneren er bewust voor gekozen te vergeten wat je les (en je karma) was om er voor te zorgen dat je optimaal de kans krijgt het leven ten volle te ervaren en de les goed te leren (en je karma te vereffenen). Het zou immers geen examen zijn als je de antwoorden al wist toch?

De praktijk

In de praktijk is het zwaar. Zeker de zielen die al wat langer mee draaien. De les die je kiest wordt steeds moeilijker en ingewikkelder naarmate je incarneert. Zo heb ik er mensen bij gehad die bijvoorbeeld moesten leren over ‘chaos’, ‘liefde geven zonder te ontvangen’ of te ‘leren accepteren’ op alle vlakken.

QHHT Hypnose sessie

Deze lessen zijn zwaar, deze sterke zielen hebben het al heel goed gedaan, respect voor de weg die zij al hebben afgelegd. Ze kwamen bij mij voor een QHHT hypnose sessie. Deze sessie heeft deze mensen inzicht gegeven in de LES. Dit gaf ze houvast. Het weten wat je les is hier op aarde is een voorrecht, een gouden sleutel, een handleiding voor al je beproevingen.

Heel veel levens

Sommigen van deze zielen hadden er al meer dan 80 levens op zitten. Emoties en herinneringen worden uit het bewustzijn gewist maar onbewust is alles aanwezig. Dat voelen ze! Op onbewust niveau is er veel gaande.

Het doel hier op aarde

Een gesprek met hun hogere zelf gaf aan dat ze op het juiste pad waren. Ze waren naar mij toegestuurd zodat ik ze mocht helpen met de acceptatie van hun les en doel op aarde. Vele van deze sterke zielen zijn op aarde om mensen te helpen op een bepaalde manier. Nu ze weten waarom ze hier zijn is het makkelijker voor ze te accepteren wat er gebeurd. Wanneer er weer een uitdaging is in het leven van deze sterke zielen weten ze wat ze moeten doen om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Je bent geslaagd!

Wanneer zij nu voor een probleem staan zullen ze zien dat het zwaartepunt altijd ligt op het gebied van de les die ze hebben gekozen. Het probleem is dan op te lossen door die les toe te passen. Zij weten dus nu de antwoorden van het examen. Het enige wat ze nog hoeven te doen is het examen heelhuids af te leggen en ze zijn geslaagd…!

Summary
Gaat jouw leven niet over rozen?
Article Name
Gaat jouw leven niet over rozen?
Description
Ik heb al flink wat QHHT sessies gehad met mensen die een leven leiden waarin heel veel gebeurd. Vaak hebben ze heel veel meegemaakt en hebben ze het maar net overleefd. Wat ik ook vaak hoor is dat deze sterke zielen (in het verleden) hebben nagedacht over zelfmoord omdat het leven gewoon te zwaar was/is.
Author
Publisher Name
QHHT Nederland
error: Content is protected !!
Spring naar toolbar