Hoe gaat het gesprek met het hogere zelf

Tijdens mijn sessies ga je kijken naar minimaal 1 vorig leven, kijken we waar je ziel naar toe gaat als je overlijd (mocht je hogere zelf dat willen laten zien) en gaan we het gesprek aan met jouw hogere zelf. Het is een wat vaker gebruikte term, het hogere zelf. Niet altijd bedoeld op dezelfde manier als hoe het er in sessies van QHHT aan toe gaat.

Onderbewustzijn

Wanneer het hogere zelf aan de beurt is gaat jouw bewustzijn iets naar achter en je ‘onderbewuste komt naar voren’. Jouw hogere zelf, dat ben je zelf maar dan op quantum level. Het hogere zelf weet alles van al jouw incarnaties en karma af. Wat je hebt gedaan, welke les je moet leren en meer..

Golf van energie

Wanneer ik het hogere zelf aanspreek voel je een golf van energie de kamer in komen. Het voelt als  datgene wat er altijd al is maar dan versterkt. Vergelijk het met vloed. Wanneer de zee het strand weer aanvult.

Het vloeit

In het korte begin is het soms nog wat onwennig en speelt het bewustzijn nog wat op. Na even voel je het vloeien. Het gezicht heeft vaak een ontspannen en gelukzalige blik. De woorden die er uit komen, de stem en de manier van spreken is anders. Jouw hogere zelf spreekt over wat je blokkades zijn, geeft antwoord op je vragen en heelt je.

Blokkade op geld

Zo vertelde het hogere zelf laatst dat de man die de sessie had een blokkade had op geld. In 1 van de vorige levens is deze man vermoord om geld. Hij had heel veel maar heeft er vooral verdriet om gehad. Dit heeft een blokkade gevormd waar hij in dit leven nog last van heeft. De blokkade heeft het hogere zelf op verzoek en meermalen aandringen weggehaald.

Slecht karma

Zo was er laatst ook een vrouw die haar vriend had vermoord in een vorig leven. Zij had een verkeerde beslissing gemaakt en heeft daar na de moord enorm last van gehad. Uiteindelijk heeft ze zichzelf verhangen en bleef de ziel nog zeer lang bij het uit elkaar vallend lijk hangen omdat het niet werd opgemerkt.

Deze vrouw ervaart nu in haar leven enorme onzekerheid. Ze durft de telefoon niet op te pakken, geen berichten te sturen en durft niet op mensen af te stappen. Dit heeft zo’n groot effect op haar dat relaties aangaan erg moeilijk is. (Vriendschappelijk maar ook romantisch)

Onderhandelen met het hogere zelf

Ik ben met haar hogere zelf in gesprek gegaan. Het hogere zelf van haar gaf aan dat de onzekerheid kwam uit (ik quote) : ‘’Een fout kan alles verpesten’’. In dat leven heeft ze een fout gemaakt wat alles verpeste. Dat maakt haar bang om in dit leven weer een fout te maken. Ze bevriest als het ware wanneer er actie vanuit haar moet komen.

Onzekerheid is weg

Na wat onderhandelen wilde het hogere zelf van haar wel helpen dit weg te halen. Op 1 voorwaarde, dat zij er wel zou zijn voor haar vriendinnen. Ze zou moeten bewijzen dat ze in dit leven haar vrienden wel bij staat. De onzekerheid is weggenomen, ze mag weer genieten van het leven. Maakt ze de belofte niet waar en laat ze haar vrienden in de steek, zal het terug gezet worden. De laatste boodschap van het hogere zelf aan haar was: We hopen dat ze het waarmaakt.

Ervaren van eb

Wanneer we klaar zijn met alle vragen gaan we het lichaam ‘healen’ en sluit ik af. Alle energie mag dan weer terug naar waar ze vandaan kwamen. Dit moment voelt voor mij altijd minder leuk aan. Ik voel de energie wegtrekken alsof je met je benen in de zee staat en het is eb. Het trekt weg en ik voel me vaak ‘leeg’. Daar waar eerst de kamer en mijn hart helemaal vol was met de overweldigende wijsheid en liefde zijn we nu weer terug bij de ‘normale’ situatie.

Eenmaal weer uit de sessie zien de dames en heren er altijd zo fris uit. Huid glad, mooie gloed, uitgerust en opgefrist.

Na luisteren van de audio opnamen

In veel gevallen kunnen de dames en heren niet altijd alles meer herinneren. Ik neem alles op, op audio. Ze krijgen dit mee naar huis vaak nog voor ze in de auto zitten. De opname moeten ze zeker een aantal keer luisteren willen ze alle informatie kunnen opnemen. De hoeveelheid info die je krijgt is zo overweldigend… Na de sessie is het aan jou wat je met al deze info doet…

Cadeau voor mij

Het grootste cadeau wat men mij kan geven is er actief mee aan de slag te gaan. Ik geef je de gouden sleutel naar de (bijna letterlijke) gebruiksaanwijzing van je leven…

Summary
Gesprekken met het hogere zelf
Article Name
Gesprekken met het hogere zelf
Description
Tijdens mijn sessies ga je kijken naar minimaal 1 vorig leven, kijken we waar je ziel naar toe gaat als je overlijd (mocht je hogere zelf dat willen laten zien) en gaan we het gesprek aan met jouw hogere zelf. Het is een wat vaker gebruikte term, het hogere zelf. Niet altijd bedoeld op dezelfde manier als hoe het er in sessies van QHHT aan toe gaat.
Author
Publisher Name
QHHT Nederland

% Berichten (2)

Wat kost een consult.
En waar is het
J iim

Hoi Jim, Je kan mij appen, bellen of mailen.
info@qhht-nederland.nl. Telefoon 06-51069209
Op de site zijn de prijzen te zien mocht je alvast een indicatie willen 🙂 Warme groeten Sandra

Geen berichten meer.

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar