Baby’s, abortus en miskramen

Tijdens mijn QHHT sessies gebeuren bijzondere dingen. Zaken die je normaal nooit zal beleven. Kennis die je in de meeste gevallen nooit zal krijgen..

Abortus en miskramen

In meerdere sessies zijn vrouwen nieuwsgierig geweest naar de gevolgen van hun abortus. In een bepaalde sessie die ik had was de vrouw samen waren met een partner die haar geestelijk en lichamelijk mishandelde. Toen ze ontdekte dat ze zwanger was heeft ze abortus gepleegd. Ze wilde niet dat haar kind zou opgroeien in een gevaarlijke situatie met een vader die de moeder mishandelde. Een andere dame kreeg een miskraam terwijl ze in een gevaarlijke situatie zat. En weer een andere dame heeft een aantal miskramen gehad voor ze zwanger werd van haar dochter.

Verdriet en schaamte

Deze vrouwen kijken terug op deze ingreep en/of gebeurtenis met verdriet, schaamte en een beetje spijt. Wel wetende dat ze de juiste beslissing hebben genomen of dat de miskraam op het juiste moment was. In het andere geval is er jarenlang verdriet geweest om de gemiste zwangerschappen. Jaren lang leven met de gedachten dat ze misschien wel een zieltje het leven hebben ontzegt. Er zijn ook veel vrouwen die een miskraam krijgen die juist wel het kindje willen en wel in een fijne situatie zitten. Je hebt het zelf niet altijd voor het zeggen helaas..

Waar gaat de ziel heen?

Tijdens het gesprek met hun hogere zelf heb ik de vraag mogen stellen. Wat is er gebeurd met de ziel die in dat lichaam zou komen? Bij de eerste vrouw is de ziel gegaan in het lichaam van de dochter van haar zielenvriend, de man die ze afgelopen jaar heeft ontmoet en een enorme klik mee heeft. Het hogere zelf heeft laten zien dat ze al velen levens samen hebben gehad en dat er een hele grote kans is dat ze in dit leven weer echt samen komen. De geboorte datum van die dochter is een maand later dan de datum waarop de abortus heeft plaats gevonden. Bij de andere dame is de ziel die zou intreden naar het lichaam van de baby van haar zus gegaan. Op deze manier kunnen deze voorbestemde zielen toch nog in je leven komen. Weer bij een ander is de ziel gegaan naar het lichaam van de baby die daarna geboren werd.

Je ontzegt een ziel geen leven. Ze kiezen vaak gewoon voor de volgende kans om in je leven te zijn…

Informatie uit de sessies van de afgelopen 30 jaar van Dolores Cannon

Uit de velen tien duizenden sessies die Dolores Cannon heeft gedaan is elke keer weer dezelfde informatie naar boven gekomen. Bij mensen die niets met elkaar te maken hadden. Mensen met verschillende achtergronden, religies en overtuigingen. Mensen uit verschillende landen..

De ziel treed in na de geboorte

Allemaal vertellen ze hetzelfde. De ziel treed de baby pas binnen na de geboorte of later. De keuze om het lichaam te betreden is wel al gemaakt (vaak al ver voor de geboorte) en de ziel van de baby bekijkt de ouders vaak al langere tijd. Tot de leeftijd van ongeveer 1 jaar is de ziel ook nog niet altijd aanwezig in het lichaam. Vooral tijdens de slaapjes kan de ziel soms even het lichaam verlaten om daarna weer terug te keren natuurlijk.
Keert de ziel niet terug

Keert de ziel niet optijd terug kan je spreken van onverklaarbare wiegendood. Ook kan het zijn dat de ziel zich heeft bedacht en dat incarnatie in dat lichaam niet is wat er van te voren bedacht was omdat er misschien wel een situatie is veranderd in dat leven of dat er iemand is overleden die ze moesten ontmoeten in dat leven. De ziel kiest er dan voor niet terug te keren naar het lichaam. Als ze te lang wegblijven gaat het lichaam dood..

Onrustige nachten

In de buik en net na de geboorte overleefd de baby op de levenskracht van de moeder. Na de leeftijd van 1 jaar gaat de ziel vaak niet meer op reis. Maar er zijn ook gevallen bekend, zeldzaam dat wel, dat de ziel tot de leeftijd van 4 tot 5 jaar nog af en toe tijdens slaap uit het lichaam treed.

Ik kijk nu met hele andere ogen naar de onrustige nachten die ik heb gehad en de vreemde dingen die mijn zoontje zei toen hij soms gillend wakker werd in de avond en nacht…

Summary
Baby's en abortus
Article Name
Baby's en abortus
Description
in een aantal van mijn sessies zijn vrouwen nieuwsgierig geweest naar de gevolgen van hun abortus. In twee sessies die ik had waren er vrouwen die samen waren met een partner die hun geestelijk en lichamelijk mishandelde. Toen ze ontdekte dat ze zwanger was heeft ze abortus gepleegd. Ze wilde niet dat haar kind zou opgroeien in een gevaarlijke situatie met een vader die de moeder mishandelde.
Author
Publisher Name
QHHT Nederland
error: Content is protected !!
Spring naar toolbar