Ontmoeten van de raad

Tijdens de QHHT sessies gaan we kijken naar jouw vorige leven en praten we met jouw onderbewustzijn. (Het hogere zelf) Het vorige leven geeft inzicht in het knelpunten in dit leven en het hogere zelf geeft antwoord op alles wat je ooit had willen weten maar nooit antwoord op heb gehad.

De dood

We beleven het vorige leven in zo veel mogelijk details, we gaan door minimaal 3 belangrijke momenten in dat leven en we beleven de dood.  De dood kan voor sommigen een fijne verlossing zijn, voor de ander een verdrietig moment. Het verdriet wat mijn cliënt dan heeft komt vaak van het zien van het verdriet van de mensen die ze achterlaten echter, eenmaal overgegaan is er een enorme rust en opluchting.

Naar het licht

Wanneer we samen de weg volgen naar waar de ziel dan heen gaat beleven velen dat ze reizen door de ’lucht’ naar boven naar het licht. Vaak worden ze opgehaald door hun naasten. De kinderen, hun partner of andere familieleden. Wanneer het leven wat ze achterlaten zwaar is geweest voor ze gaan ze naar een ‘privé kamer’ waar ze tot rust mogen komen. Deze privé kamer wordt af en toe bezocht door de naasten maar over het algemeen worden ze daar met rust gelaten en mogen ze bij komen.

De raad

Wat er hierna gebeurd is zo intrigerend… Ze gaan bijna allemaal naar de ‘raad’. De raad is een groep entiteiten die jou helpen een keuze te maken welke les je wilt gaan leren en welk leven je dan moet gaan leven.

Suggestie van de raad

Bij de raad worden suggesties gedaan, bijvoorbeeld: We stellen voor dat je gaat leren wat vertrouwen in houd. Vertrouwen in jezelf en vertrouwen in anderen. Om dit goed te leren zal je geboren gaan worden in een omgeving waar je een groot gebrek aan vertrouwen zal ervaren. Hierdoor zal je weten hoe het is geen vertrouwen te hebben. Je kan pas echt vertrouwen ervaren wanneer je weet hoe het is om geen vertrouwen te hebben. Je zal beproevingen en uitdagingen krijgen, de grootste beproevingen voor jou zullen zijn op dit gebied, het gebied van vertrouwen.

De reincarnatie

Over het algemeen stem je in, kies je een leven uit die hier meer resoneert. Je bewuste herinnering hier aan wordt gewist, zodat je de les in de meest pure vorm kan ervaren. Want, als je alle vragen en antwoorden van je examen al weet, is het geen echte test.

Velen hebben al veel mee gemaakt en zijn bezig hun les (levens les) en hun doel (purpose) te achterhalen. De sessie die ze dan hebben en de antwoorden die ze krijgen zijn als de juiste cijfer combinatie van de kluis. Ze krijgen tijdens de QHHT sessie belangrijke info over het oplossen van de grootste obstakels in hun leven.

Leer jij van je les of blijf je rancuneus?

Zo is het voor sommige mensen zeer makkelijk vertrouwen te hebben in zichzelf en anderen. Je kan er dan ook zeer zeker van zijn dat dit dan ook niet jouw les is. Iedereen is anders en kiest andere lessen. Vele mensen hebben meerdere levens geleefd sommige levens herhalen ze dezelfde lessen keer op keer. Weet je waarom? Ze leren er niet van! Ze blijven boos op de personen die hun onrecht hebben aan gedaan en weigeren te kijken naar de les die ze hebben moeten leren.. Tot je jouw levensles leert, zal je in deze cyclus blijven zitten..

Summary
Wat gebeurd er na de dood
Article Name
Wat gebeurd er na de dood
Description
Tijdens de QHHT sessies gaan we kijken naar jouw vorige leven en praten we met jouw onderbewustzijn. (Het hogere zelf) Het vorige leven geeft inzicht in het knelpunten in dit leven en het hogere zelf geeft antwoord op alles wat je ooit had willen weten maar nooit antwoord op heb gehad.
Author
Publisher Name
QHHT Nederland
error: Content is protected !!
Spring naar toolbar