Reïncarnatie elke keer weer opnieuw tot je het snapt!

Heb jij je weleens afgevraagd wat jouw doel is in het leven? Heb jij ook het gevoel dat je elke keer weer leert maar dat sommige situaties keer op keer weer terug komen? Kies je altijd voor de verkeerde mannen, of wordt je keer op keer gekwetst door mensen om je heen?

Wat is jouw patroon

Wanneer je een patroon kan ontdekken in jouw leven heb je een grote kans dat dit patroon vast zit aan een levensles. Deze les heb je gekozen te leren, net voordat je het leven in ging wat je nu aan het leven bent. Je kiest samen met jouw ‘crew’ welk leven het meest geschikt is om deze les optimaal te ervaren.

Van bovenaf

Van ‘bovenaf’ lijkt het natuurlijk makkelijker als wanneer je er zelf volledig in zit. Je ‘geheugen’ wordt gewist en ze zorgen er voor dat je niets meer af weet van de afspraak die je hebt gemaakt voor je dit leven in kwam. Op deze manier zal je het optimaal ervaren en zal de les intens zijn.

De werkelijkheid

In werkelijkheid kan het bitter en zwaar zijn. Als je dit van te voren had geweten.. Ik heb zelf ervaren hoe het is om er achter te komen wat mijn les in het leven is. Achteraf gezien eigenlijk overduidelijk aanwezig maar voor mij dus totaal niet bekend tot mijn eerste QHHT Sessie.

Beproevingen

Alle beproevingen die ik in mijn leven tot nu toe hebt gehad hebben daar dus mee te maken gehad. Als ik van te voren wist dat dit het was had ik alle beproevingen toch anders doorlopen denk ik. Beetje flauw zou je denken waarom zeggen ze dat niet gewoon van te voren? Het is heel simpel: het zou geen echt examen zijn als je alle vragen en antwoorden van te voren zou weten!

Wens voor mijn QHHT klanten

Voor mijn QHHT klanten wens ik dat ze heel duidelijk deze les te weten krijgen. Wanneer je dit weet zullen al je obstakels in het leven veranderen naar kleine hobbeltjes. Je zal nog steeds zelf de beslissingen moeten maken maar het is nu je jouw les weer toch wel zeer veel makkelijker.

De QHHT sessies zijn bedoeld als inzicht. De informatie die je uit de sessie haalt zal nog maandenlang doorwerken. Elke keer weer blijven er puzzelstukjes op zijn plek vallen.

Bovendien, is het enorm interessant te weten wie je allemaal bent geweest en met wie je al meerdere levens hebt meegemaakt.

Na het beleven van een vorig leven is het gesprek met jouw hogere zelf, de overziel is de slagroom om de taart… daar volgende keer weer meer over..

Summary
reïncarnatie elke keer weer opnieuw tot je het snapt
Article Name
reïncarnatie elke keer weer opnieuw tot je het snapt
Description
Heb jij je weleens afgevraagd wat jouw doel is in het leven? Heb jij ook het gevoel dat je elke keer weer leert maar dat sommige situaties keer op keer weer terug komen? Kies je altijd voor de verkeerde mannen, of wordt je keer op keer gekwetst door mensen om je heen?
Author
Publisher Name
QHHT Nederland

Gerelateerde berichten

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar