Vorige levens herinneren met regressie hypnose

Veel mensen vragen zich af of ze wellicht vorige levens hebben gehad. Het is tegenwoordig niet ondenkbaar dat je hier iets over leest of hoort.  Nadenken over je mogelijke vorige levens heeft iets mysterieus. Wie was jij in je vorige leven en hoeveel vorige levens heb je al gehad? Was je misschien een leider, een koning of koningin of een landarbeider of filosoof?

Verschillende religies en achtergronden

Op het internet is veel informatie te vinden over vorige levens. Veel mensen van verschillende soorten religies en achtergronden geloven dat ze een eerder leven hebben gehad, of zelfs meerdere levens hebben geleefd. Ook is er op internet veel te vinden over speciale soorten genen zijn. Dat zouden genen zijn waar alles in zit opgeslagen wat je ooit hebt beleefd. Deze genen worden overgedragen van ouder tot kind. Dat gen zou informatie over je voor ouderen bevatten.

Het collectieve bewustzijn

Ook is er veel te vinden over het ‘collectieve bewustzijn’, de gaia mind. Dit is een speciale plek waar uit iedereen ontstaat en weer naar terug gaat na de ‘dood’. In deze plek worden al jouw ervaringen opgeslagen samen met de ervaringen van alle anderen zielen.  Het collectieve bewustzijn kan je raadplegen wanneer je een regressie hypnose ondergaat om jouw vorige leven(s) te raadplegen ten behoeve van jouw huidige leven.

Leven(s) om van te leren

Van die levens kan je leren. Je haalt daar informatie welke je verder kunnen brengen in dit leven. Deze techniek heet Hypnotic Past Life Regression of Vorig Leven Regressie, QHHT, Quantum Healing Hypnosis Technique. Met QHHT ga je in een sessie van maximaal 2 uur terug naar een vorig leven. Deze kan je in geur, kleur en detail beleven! Hoe intens deze beleving is, ligt volledig aan jezelf, de ‘practitioner’ en jullie voorbereiding.
Wil je weten wat je kan doen om de best mogelijke beleving te hebben tijdens een sessie? Lees verder in mijn volgende blog!

Summary
Vorige levens herinneren met regressie hypnose
Article Name
Vorige levens herinneren met regressie hypnose
Description
Ben jij ook nieuwsgierig naar je vorige levens? Er is veel over te vinden tegenwoordig. Mensen met een zonder religieuze achtergrond vragen zich af welke levens ze hebben gehad en wie ze dan waren.
Author
Publisher Name
QHHT Nederland
error: Content is protected !!
Spring naar toolbar