Waarom ben ik op aarde?

In de QHHT sessies ga je een vorig leven in om te kijken naar de les die je er van moet leren. Tijdens een QHHT sessie zal je dus alleen dat leven (of die levens) zien welke nu van belang zijn voor dit leven.

Zo zag ik dat ik een prins was, Jofran, in een Arabisch land. Ik had daar wit gewaad aan met blauwe stenen aan de mouwen. Ik mocht astrologie studeren. Op een volgend moment zag ik dat ze aan het bouwen waren in het donker. Er was iets sinisters aan. Er klopte iets niet. Ze hadden mij nodig om de juiste structuur te maken. Volgend moment zat ik in de gevangenis, alleen en klaar om binnenkort onthoofd te worden. Ik had mij bemoeid met dingen die ik voor mij had moeten houden… De man die ik herkende in het leven van Jofran was een persoon die mij in dit leven, onlangs nog een hele diepe impact heeft gemaakt. Dat was een pittige ervaring!!

Hogere zelf

Na het beleven van dit leven hebben we aan mijn over ziel, hogere zelf/subconcious, gevraagd wat de les was. Ik moest leren grenzen te stellen. Dat kwam hard binnen, zeker de daarop volgende weken en dagen ben ik heel erg bezig geweest me t alles een plek te geven. Het werd mij duidelijk dat alle ‘nare’ dingen in mijn leven (de grotere) te maken hadden met grenzen stellen. Op alle gebieden! Werk, kinderen, relaties, ondernemen, lichamelijk gebied etc etc.
Ik heb inmiddels alle personen die mij onrecht hebben aangedaan in het verleden vergeven. Ik weet dat ze er waren voor mij, ik wilde wat leren. In mijn geval grenzen stellen. Ze hebben flink hun best gedaan al zeg ik het zelf haha! Nu ik dit weet lijkt het alsof er een last van mijn schouders is, mijn kijk op het leven is veranderd!

Ik ervaar het als een grote openbaring, de drempel die ik had met grenzen stellen is weg. Ik zie het helder en heb er geen problemen meer mee grenzen te stellen.  Hoe bijzonder is dat! …

Summary
Waarom ben ik op aarde en wat is mijn levensles
Article Name
Waarom ben ik op aarde en wat is mijn levensles
Description
In de QHHT sessies ga je een vorig leven in om te kijken naar de les die je er van moet leren. Tijdens een QHHT sessie zal je dus alleen dat leven (of die levens) zien welke nu van belang zijn voor dit leven.
Author
Publisher Name
QHHT Nederland

Gerelateerde berichten

%s

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar