De Imprinting, meerdere Cleopatras

Er zijn al velen mensen geweest die beweerden dat ze Cleopatra of zelfs een heks  waren in een vorige leven.
Nu wil ik nog inhaken op de belangrijke vraag, waarom zijn er meerdere mensen die beweren beroemde personen te zijn geweest? Is zo’n ervaring wel authentiek?

Imprinting

Ja! Het is zo dat je soms ter voorbereiding op het leven waar je voor kiest te gaan leven een bepaalde informatie nodig hebt om dat leven zo goed mogelijk te doorlopen.
De informatie over bijvoorbeeld het leven van Cleopatra kan dan belangrijk zijn te weten.

‘De download’

Voor je het leven betrekt krijg je de ‘download’ met alle details over haar leven mee alsof je het zelf hebt beleefd. Alle details emoties en informatie. Niet van echt te onderscheiden. Cleopatra heeft na haar ‘dood’ haar essentie weer ingeleverd in het collectieve bewustzijn. Er hoeft enkel een kopie van gemaakt te worden voor jou.

Niet van echt te onderscheiden

Voor jou is het tijdens een hypnose sessie niet van echt te onderscheiden. Is jouw ziel echt Cleopatra geweest of heb je een kopie van haar essentie mee gekregen? Er is geen manier om daar achter te komen want alles klopt tot in de puntjes. Dit is ook prima, het is niet nodig daar zorgen om te maken. Het belangrijkste detail is dat je (over)ziel dus informatie over Cleopatra (in dit voorbeeld) bevat, welke voor jou dus nu belangrijk is om te leren.

Het leven wat voor jou belangrijk is te zien

Tijdens een QHHT Sessie zal je niet altijd het leven zien van een belangrijk historisch persoon. Het gaat er om dat je het leven te zien krijgt wat voor jou het meest belangrijke is. Het leven wat verbonden is met de les die je moet leren.

Dus ja, meerdere Cleopatras en meerdere Napoleons zijn heel normaal en absoluut legitiem en authentiek!

Wie ben jij in je vorig leven geweest?

Summary
De Imprinting, meerdere Cleopatras?
Article Name
De Imprinting, meerdere Cleopatras?
Description
Er zijn al velen mensen geweest die beweerden dat ze Cleopatra of zelfs een heks waren in een vorige leven. Nu wil ik nog inhaken op de belangrijke vraag, waarom zijn er meerdere mensen die beweren beroemde personen te zijn geweest? Is zo’n ervaring wel authentiek?
Author
Publisher Name
QHHT Nederland
error: Content is protected !!
Spring naar toolbar