Hoe beleef ik de best mogelijke en intense QHHT Sessie

Allereerst is iedereen te hypnotiseren. Wanneer je naar een QHHT Sessie gaat met de gedachten dat het toch niet gaat lukken bij je maak je het jezelf alleen maar moeilijker. Je ervaring zal niet zo rijk zijn als je zou willen. Geloof mij, iedereen is te hypnotiseren. Je wordt zelfs dagelijks gehypnotiseerd. Bijna iedereen kijkt tv. Een massa hypnose apparaat dat binnen 60 hypnose krijgt. Lees hier over tv en hypnose

Tijdens de hypnose zal je zelf ook gewoon aanwezig zijn. De meeste mensen beleven het als een film die zich afspeelt in je hoofd. Door de vragen die je ‘QHHT practitioner’ vraag zal je steeds meer ervaren en wordt het duidelijk wat de rode draad is en waarom je dit leven ziet.

Meest optimale QHHT ervaring

Wil je de meest rijke ervaring beleven zal je alle ‘rationele bezwaren’ moeten parkeren tot na de sessie. Ik kan je garanderen dat je tijdens de QHHT sessie niet in staat zal zijn om iets te verzinnen wat niet bestaan heeft voor jou. Wat je ziet is authentiek en echt!

Hypnose is een trance staat waarin je hersenen vibreren op een ander niveau. Jouw normale ‘wakkere’ frequentie  is Beta. Wanneer je mediteert zit je op Alpha (of Theta wanneer je heel diep gaat)  Wanneer je slaapt zit je op Delta.. Lees hier meer over hersengolven

Wiki: ‘’Hypnose is een kunstmatig opgewekte trance, gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie. Hypnose wordt uitgevoerd door opgeleide hypnotiseurs, die een speciale procedure volgen om de geest van de behandelde persoon in een tranceachtige toestand te brengen.’’

Jouw leven

Tijdens het praten vooraf aan de sessie zullen we jouw leven bespreken en de zaken die je in het leven hebben dwars gezeten. Dit is goed om te weten in verband met jouw levensles en de mensen die je nu in je leven hebt met wie je wellicht al meerdere levens hebt beleefd.

Schrijf je vragen op!

Begin een week van te voren te schrijven met vragen die je wilt stellen aan je hogere zelf en let op je dromen. Op deze manier bereid je geest zich er al op voor!

Bijvoorbeeld zoals hieronder.
Hou deze volgorde aan:

Levens / spirituele vragen (Doel in het leven, pad, etc.)

Wat is mijn doel in het leven? Ben ik op het goede pad?
Ik heb iets ervaren in mijn leven. (Dromen, ontmoetingen, etc.)
Wat was het en waarom gebeurde het?

Relatievragen

Is mijn partner of familielid mijn soulmate of maakt hij/zij een deel uit van mijn soulgroep?
Ik heb moeite met de relatie met(mijn partner, kind, broer/zus of moeder. Waarom is dit en hoe kan het worden genezen?

Carrière vragen

Ik ben niet tevreden met mijn baan/school – moet ik stoppen en iets anders zoeken?
Wat zou ik beter kunnen doen?

Gezondheidsgerelateerde vragen

Waarom heb hier pijn, waarom ben ik allergisch of draag ik deze ziekte?
Waarom kan ik niet afvallen?

Zet de intentie in om een ​​geweldige sessie te hebben!

De intentie om een ​​geweldige sessie te hebben is de sleutel! Zodra je de beslissing hebt genomen om een ​​hypnose sessie te boeken, bereidt je Hogere Zelf zich voor om goed met je te kunnen communiceren. Gedachten en energie zullen automatisch naar je toe stromen om je voor te bereiden op onze sessie.

Kom alleen naar de sessie

Je mag niemand mee nemen in de sessie. Dit is puur om het feit dat je wellicht onbewust wat meer geremd bent dan zonder iemand mee. Dat is zonde. Je zou geen optimaal resultaat behalen wanneer je geremd bent.

Je krijgt na de sessie de opname direct mee en je krijgt een inlog om het online te kunnen luisteren. De opname zal je thuis nog vele malen beluisteren om het de beste resultaten te behalen. De herinnering van het vorig leven tijdens de sessie kan soms vervagen als een droom. Alle details zijn belangrijk, ook datgene wat het hogere zelf verteld.

Cafeïne en dieet

Beperk het gebruik van cafeïne 2-3 dagen voor uw sessie. Op de dag van de sessie het liefst zo weinig mogelijk cafeïne. Als je normaal 3 kopjes drinkt, drink er dan nu maar 1 als dat lukt. De bedoeling is om in een heerlijke diepe staat van ontspanning te ervaren. Een gezond en eventueel ‘vegan’ dieet (fruit en groenten) is altijd aanbevolen.

Geen (recreatieve) drugs of alcohol

Drink de avond van tevoren en de dag van onze sessie geen alcohol. Er vindt geen sessie plaats als je invloed ben van drugs, alcohol of andere stoffen die het bewustzijnsniveau veranderen. Neem ook geen pillen om te ontspannen!  Dit kan het succes van de sessie in gevaar brengen. Neem wel de medicijnen in die je normaal neemt.

Oefen ontspanning/visualisatie voorafgaand aan de sessie

Neem voldoende ontspanning. Maak een wandeling om het hoofd leeg te maken of mediteer. Mocht je nog wat visualisatie oefeningen nodig hebben laat het dan weten dan stuur ik wat toe.

Zorg voor een goede nacht rust

Mediteer je vaker, doe dat dan op de ochtend of de dag van je afspraak om je gedachten goed helder te krijgen. Als je normaal niet mediteert, doe dan iets rustgevends, maak een  ontspannende wandeling, knuffel je huisdier of luister naar rustgevende muziek.

Wat te eten / drinken

De sessie kan oplopen tot wel 7 uur (soms wat korter of langer), dus eet iets lichts voordat je aankomt voor je sessie. Misschien wil je na de sessie ook nog wel een snack… Vergeet ook niet om water te drinken! Water is een belangrijke geleider voor energie en dat is wat we nodig hebben tijdens onze sessie; het hogere zelf channelen en de energie in beweging krijgen . Onze sessie zal niet worden beïnvloed als je tijdens de sessie naar de toilet moet.

In het kort

Bereid je voor door te lezen
Schrijf je vragen op en print ze uit of mail ze door
Ontspan en plan rust in na de sessie
Losse kleding
en een open geest
Geen alcohol de avond van te voren

Summary
Hoe beleef ik de best mogelijke en intense QHHT Sessie
Article Name
Hoe beleef ik de best mogelijke en intense QHHT Sessie
Description
Allereerst is iedereen te hypnotiseren. Wanneer je naar een QHHT Sessie gaat met de gedachten dat het toch niet gaat lukken bij je maak je het jezelf alleen maar moeilijker. Je ervaring zal niet zo rijk zijn als je zou willen. Geloof mij, iedereen is te hypnotiseren. Je wordt zelfs dagelijks gehypnotiseerd.
Author
Publisher Name
QHHT Nederland

Gerelateerde berichten

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar